вівторок, 11 вересня 2012 19:29

"Мартинюк відходить у політичне небуття, то ж не має права характеризувати Яценюка" - експерт

"Мартинюк відходить у політичне небуття, то ж не має права характеризувати Яценюка" - експерт
На думку політолога, такі висловлювання Мартинюка не слід сприймати серйозно, адже це пересмикування фактів. Фото: job-sbu.org

Арсеній Яценюк зможе продемонструвати свої менеджерські здібності лише за умови перемоги Об'єднаної опозиції. Саме тому перемога лідеру опозиції вигідна.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко.

Раніше заступник голови Верховної Ради Адам Мартинюк заявив, що Арсеній Яценюк не зацікавлений у перемозі Об'єднаної опозиції на парламентських виборах.

"Це абсолютна неправда. Будь-який претендент на президентський пост повинен показати свої політичні менеджерські здібності, здатність мобілізувати політичні сили і привабити до себе максимальну кількість електорату. Яценюк дивиться у майбутнє, готує результат, за яким будуть його оцінювати у 2015. Не думаю, що людина, яка прагне мати політичне майбутнє зацікавлена у тому, щоб програвати ці вибори. Які ж тоді у нас усіх залишаться критерії чи є у людини політичне майбутнє, чи ні?", - сказав Небоженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мартинюк: Хто-хто, а Яценюк не зацікавлений у перемозі на виборах

На думку політолога, такі висловлювання Мартинюка не слід сприймати серйозно, адже це пересмикування фактів.

"Це трішки пересмикування, суто донецькі штучки. Коли людина, яка явно не кандидат у президенти, і вже відходить у політичне небуття, намагається давати характеристики перспективному політику. Це дуже старий трюк. Так само, як зовсім недосвідчений у політиці футболіст Андрій Шевченко намагається поміркувати про політику з Кличком, який у політиці вже кілька років. Кращий приклад - якби Чечетов обговорював економічну програму Путіна. Це - незрівнянні персоналії. Один підіймається вгору, інший - робить відчайдушні спроби не зникнути у політичне небуття. Перспективний повинен судити про перспективного", - вважає він.

Небоженко також додав, що Адама Мартинюка не можна назвати невдахою.

"Він доволі енергійний політик. Багато зробив для того, щоб створити свій імідж, посісти своє місце у парламенті. Але оці його думки - це не те щоб лицемірство, але вони не мають ніякого відношення до життя", - зауважив політолог.

Зараз ви читаєте новину «"Мартинюк відходить у політичне небуття, то ж не має права характеризувати Яценюка" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі