четвер, 12 вересня 2013 13:12

Марков в Одесі провокував внутрішню ворожнечу - політолог

Марков в Одесі провокував внутрішню ворожнечу - політолог
Олександр Палій. Фото: podrobnosti.ua

Позбавлення мандата нардепа з фракції Партії регіонів Ігоря Маркова - спроба вишукувати всіх депутатів в одну лінійку і показати, що в країні мусить бути дисципліна.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів політолог Олександр Палій.

"Ці всі позбавлення мандатів - звичайно показове рішення. Його позбавили не через фальсифікації і не через негативний імідж самого Маркова. Його позбавили для того, щоб вишукувати депутатів привладного табору в одну лінійку і показати депутатам, що в країні мусить бути дисципліна. Щоб вони не думали про дезертирство і не шукати стороннього господаря в обличчі Москви. Що стосується самого Маркова то привід, навідміну від Домбровського і Балоги, значно переконливий. Бо була велика кількість фальсифікацій, про які говорили опоненти ще у момент їх здійснення, а влада закрила на це очі", - розповів політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марков вважає, що слідчі підробили бюлетені на його дільниці - заява у прокуратурі

Він зазначив, що позбавлення Маркова мандату - позитивне рішення на користь влади.

"Тут можна тільки привітати владу. Це позитивне рішення. Зробили те, що мали. Цей депутат демонструє явну лояльність до Росії, ніж до Януковича. Марков має негативний імідж. У Одесі є антиукраїнський телеканал Маркова, який розпалює міжвнутрішню ворожнечу. Тільки за це можна притягнути до відповідальності", - розповів Палій.

Нагадаємо, сьогодні за позовом екс-нардепа Юрія Кармазіна Вищий адміністративний суд зобов'язав ЦВК позбавити мандата депутата від Партії регіонів Ігоря Маркова. Сам Марков вважає, що його обвинувачення у фальсифікаціях на виборах пов'язані з тим, що він виступає проти євроінтеграції України й не має наміру голосувати за законопроекти, які сприяють підписанню Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Зараз ви читаєте новину «Марков в Одесі провокував внутрішню ворожнечу - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі