пʼятниця, 24 липня 2020 16:39

Малюська заманює у ВІП-камери подарунковими сертифікатами

Малюська заманює у ВІП-камери подарунковими сертифікатами
Платна камера в ізоляторі в Чернівцях. Доба – 346 грн.

Міністерство юстиції запровадить нову послугу - подарункові сертифікати на використання платних послуг для в'язнів у слідчих ізоляторах. Про це повідомив міністр юстиції Денис Малюська.

"Вас запросили на день народження чиновника, судді або політика? Може, навпаки, забули запросити? Все ще роздумуєте над подарунком? Ми знаємо вихід!" - написав Малюська у Facebook.

Придбати сертифікат можна в онлайн-режимі через комп'ютер або телефон.

Для цього потрібно перейти за посиланням, вибрати СІЗО, кількість днів/тижнів/місяців позбавлення волі і відповідну вартість, оплатити послугу, роздрукувати подарунковий сертифікат і квитанцію про оплату.

Скористатися подарунком можна впродовж 6 місяців. Якщо цього не станеться, гроші підуть на рахунок відповідного ізолятора в якості благодійної допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали камеру в СІЗО, відремонтовану за рахунок платних

Ціни на такі послуги залежать від міста, де розташований ізолятор. Найдорожче такий подарунок коштуватиме у Києві - від 12 тис. грн, а найдешевше у Чернівцях - 2,5 тис. грн/місяць.

Вартість добового утримання обійдеться від 346 грн (у Чернівцях) до 2 тис. грн (у Києві).

"Я не певен, чи десь у інших країнах є платні камери у слідчих ізоляторах, а от подарункові сертифікати - точно наш ексклюзив", - заявив міністр.

Міністерство юстиції закриває 8 установ виконання покарань. Засуджених перемістять до інших установ, повідомила заступник міністра юстиції Олена Висоцька.

Зараз ви читаєте новину «Малюська заманює у ВІП-камери подарунковими сертифікатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі