неділя, 11 листопада 2018 13:48

Майкл Щур висміяв Тимошенко

Майкл Щур висміяв Тимошенко
"З одного боку - ЄС, з іншого - Венесуела", каже Майкл Щур про "новий курс" Тимошенко.

Колишня прем'єр Юлія Тимошенко вже не виконує свої передвиборчі обіцянки. Про це йшлося у програмі телеведучого Майкла Щура.

"Не довелося чекати перемоги Тимошенко на виборах, щоб побачити як вона не виконує обіцянки свого "нового курсу".

Вона пропонує скасувати мораторій на продаж землі лише після ґрунтовної законодавчої підготовки та з купою застережень. Тобто, не виступає проти продажу землі. Давайте краще послухаємо, що Тимошенко говорить: "Робити землю товаром не можна".

Тим часом із білбордів декларує безальтернативність європейського курсу. Тільки НАТО, тільки ЄС. Однак мораторій на продаж землі ніякого стосунку до ЄС не має. Окрім України він діє лише у Північній Кореї, Венесуелі, Таджикистані, Кубі та Конго. Тобто, з одного боку - ЄС, з іншого - Венесуела. Користуючись звичайною математичною логікою, в результаті Україна опиниться десь посередині - на дні Атлантичного океану", - сказано у сюжеті.

"Який головний фейл цього кандидата? У житті кожного українського політика хоча б раз траплявся Володимир Путін. Але для Юлії Тимошенко зустріч 2009 року стала по-справжньому фатальною. Тоді він і вона були прем'єр-міністрами. Спочатку вона сміялася над жартами Путіна про тодішнього президента Ющенка. А потім підписала з ним максимально невигідний для України газовий контракт, який, як і коса, навіки став візитівкою Тимошенко-політика", - також йшлося у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки, поїздки в регіони, адмінресурс: Порошенко і Тимошенко активно включилися у вибори

Раніше український художник Андрій Єрмоленко потролив банер із зображенням колишнього прем'єра Юлії Тимошенко "Новий курс України".

Зараз ви читаєте новину «Майкл Щур висміяв Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі