четвер, 23 грудня 2010 14:53

Ляшко розповів, як депутати накинули мільярдів собі й силовикам

Ляшко розповів, як депутати накинули мільярдів собі й силовикам

Позафракційний депутат Олег Ляшко заявляє, що між першим і другим читанням проекту держбюджету-2011 народні депутати додали собі 140 млн. грн.

Про це він заявив перед голосуванням за держбюджет на 2011 рік, повідомляє "ЛІГАБІзнесІнформ".

"Уряд нам розповідає про те, що бюджет повинен бути економним, оскільки, бачите, всі попередники щось там розкрали. На собі не заощаджують", - сказав Ляшко.

"Видатки на адміністрацію президента - майже 1,5 мільярди, додали 400 мільйонів гривень, у порівнянні з нинішнім роком. Видатки на Верховну Раду між першим і другим читанням збільшилися на 140 мільйонів гривень", - повідомив він.

"Видатки на Генеральну прокуратуру - плюс 1 мільярд, у порівнянні з нинішнім роком. На Міністерство внутрішніх справ - плюс 2 мільярди, на Службу безпеки - 500 мільйонів, на лікування чиновників - 200 мільйонів", - продовжив Ляшко.

23 грудня Верховна Рада ухвалила закон "Про Державний бюджет України на 2011 рік". За проголосували 279 народних депутатів.

Депутати ухвалили держбюджет без постатейного розгляду й голосування по поправках.

Рішення ухвалити документ у цілому після обговорення підтримало 252 народних обранців.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко розповів, як депутати накинули мільярдів собі й силовикам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі