четвер, 23 грудня 2010 13:16

Єфремов назвав новий бюджет подарунком

Єфремов назвав новий бюджет подарунком

Державний бюджет України на наступний рік готувався в напруженій обстановці.

Про це на брифінгу у Верховній Раді сказав лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Вчора до пізнього вечора проводив засідання бюджетний комітет. Він розглядав багато поправок, були внесені додаткові кошти на ці питання, на який ми акцентували увагу. На початку тижня додатково виділені гроші на друк підручників, на шкільний автобус, більше 150 мільйонів додатково виділено на різні програми охорони здоров'я", - зауважив він.

За словами депутата Партія регіонів сподівається, що за результатами першого кварталу бюджет буде переглянутий в бік збільшення соціальних видатків.

Єфремов вважає прийняття депутатами бюджету подарунком.

"Це перший рік, коли ми до Нового року під ялинку прийняли бюджет. Залишається ще тиждень для роботи регіонів. У них є час, щоб увійти у Новий рік з новими бюджетами", - сказав регіонал.

Як повідомлялося, Верховна Рада прийняла в цілому державний бюджет на наступний рік.

За це рішення проголосували 279 депутатів. Парламентарі не розглядали поправки до бюджету, обмежившись заслуховуванням виступу міністра фінансів Федора Ярошенка.

Депутати також прийняли постанову про необхідність надання урядом інформації про виконання бюджету у першому кварталі та за півроку.

Нагадаємо, що фракції БЮТ-Батьківщина та НУ-НС залишили сесійну залу Верховної Ради ще до голосування.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Єфремов назвав новий бюджет подарунком ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі