пʼятниця, 02 грудня 2011 21:33

Львів'яни пікетували Азарова під облдержадміністрацією
17

Фото: Фото: Євген Борісов

Сьогодні близько півтори сотні людей зібрались біля Львівської обласної державної адміністрації на акцію протесту прем'єр-міністра України Миколи Азарова, який перебуває з робочою поїздкою у місті.

Організаторами акції виступило Всеукраїнське об'єднання "Свобода". Та участь у акції протесту взяли рибалки, "впередівці", афганці, чорнобильці, жителі гуртожитків та інші незадоволені владою верстви населення.

Люди тримали у руках плакати, у яких засуджували владу та вимагали її відставки: "Азаров, Тігіпко – ви винні у смерті людини", "Геть режим олігархів і бандитів", "Міністра МВС – у відставку", "Оптимізувати уряд, а не школи".

Перед людьми виступали усі бажаючі та проклинали верховних владик України в обличчі Азарова, Януковича та Верховної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров не захотів зустрічатися з керівництвом Львівської облради

Між виступами "свободівці" влаштували театралізоване дійство. У виставі зобразили, як влада спершу руками міліції відштовхує людей, а потім тікає від вил.

"Сьогоднішній візит Азарова до Львова і те, як він себе поводив, змінюючи графік, є показовим, - заявила голова фракції ВО "Свобода" у Львівській облраді Ірина Сех. - Влада не хоче знати правду. Влада боїться побачити тих людей, які дають їм заробітну плату, яким вони повинні служити. Він злякався і бігав від одного місця до іншого".

Закінчився протест вигуками "ганьба!".

Зараз ви читаєте новину «Львів'яни пікетували Азарова під облдержадміністрацією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі