понеділок, 28 листопада 2011 14:51

"Свобода" попросила Яценюка і "Батьківщину" підготуватись до різних форм повалення Януковича

"Свобода" попросила Яценюка і "Батьківщину" підготуватись до різних форм повалення Януковича

У ВО "Свобода" не виключають, що парламентські вибори 2012 року можуть не відбутися. Тому, на переконання націоналістів, опозиція має бути готова не лише до парламентських методів боротьби, але й до позапарламентських форм повалення диктатури і здобуття влади.

Як повідомили у прес-службі ВО "Свобода", про це йдеться у заяві політради партії.

"Відповіддю на антинаціональні антинародні дії режиму Януковича стає зростання революційних настроїв та швидка радикалізація суспільства. Відчуваючи щоденне наростання народного невдоволення, заради самозбереження режим може піти на найнеочікуваніші кроки", - відзначили у "Свободі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція розпочала формування єдиного списку на вибори

На думку націоналістів, сьогодні "Фронт змін", "Батьківщина" та "Свобода" "як опозиційні політичні сили, що мають найбільшу суспільну підтримку, несуть і найбільшу відповідальність за результати боротьби з режимом Януковича".

"Нагадуємо, стратегічне завдання – опір диктатурі, яка брутально підминає під себе Україну. Цьому має бути підпорядкована вся діяльність опозиційних партій. Тому координація спільних дій на виборах – лише один із напрямків у досягненні стратегічного завдання", - зауважили свободівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція погрожує відставкою Пшонки, якщо не розслідуватиметься загибель Конопльова

На їхнє переконання, уже сьогодні опозиція має визначити стратегію дій після перемоги над владою Януковича, "щоб унеможливити реванш і закріпити перемогу".

"Враховуючи зазначені виклики і завдання, для перемоги над режимом Януковича необхідно переосмислити принципи співпраці та реорганізувати засади роботи опозиційних сил. Без цього подальше існування Комітету опору диктатурі є безперспективним", - резюмували у "Свободі".

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" попросила Яценюка і "Батьківщину" підготуватись до різних форм повалення Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі