пʼятниця, 05 листопада 2021 11:21

Львівський депутат під час засідання вимальовував портрет Путіна (оновлено)

Львівський депутат під час засідання вимальовував портрет Путіна (оновлено)
Депутат від "ЄС" малював Путіна під час засідання. Фото: скріншот з відео

Депутат Львівської міської ради від партії "Європейська солідарність" Юрій Гринів малював портрет президента Російської Федерації Володимира Путіна під час засідання в сесійній залі.

Відповідне відео поширив "24 Канал" у Facebook.

"Львівський депутат-художник від "ЄС" Юрій Гринів під час засідання малював портрет Путіна. Журналісти зняли на відео, як він вимальовував главу країни-агресора просто в сесійній залі", - йдеться в описі відео.

На кадрах видно, як Гринів поклав телефон із фотографією Путіна під аркуш паперу і почав ручкою обводити контур обличчя голови Кремля. Згодом депутат прибрав телефон і додав своїй роботі деталей.

Гринів у коментарі Gazeta.ua пояснив свою творчість.

"Я часто малюю різні карикатури. Ще зі студентських часів. Як правило, дарую друзям. Малюю в перервах між засіданнями, щоб дарма не витрачати час. Це люди, тварини. Вчора малював карикатуру на Путіна. Кінцевий варіант виставлю на Facebook. Якщо стала такою відомою, продам з аукціону. Гроші задекларую, сплачу податки і відправлю кошти на армію. Це буде справедливо", - сказав депутат.

Гринів уже виставив карикатуру на Facebook. За неї поки найбільше пропонують 1000 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін приїхав до окупованого Криму - МЗС відреагувало

Восьмий рік триває агресія РФ проти України. 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької та Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

За вісім років окупації Росією територій на Сході України загинули майже 14 тис. українців. Серед них 4 тис. цивільних осіб, зокрема 152 дитини. 34 тис. поранені, заявила уповноважена Верховної Ради із прав людини Людмила Денісова.

Зараз ви читаєте новину «Львівський депутат під час засідання вимальовував портрет Путіна (оновлено)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі