неділя, 30 грудня 2018 23:17

Лукашенко 31 грудня може заявити про об'єднання з Росією

Лукашенко 31 грудня може заявити про об'єднання з Росією
Білорусь об'єднається з Росією. Фото: РБК

Президент Білорусі Олександр Лукашенко оголосить про входження в Росію 31 грудня.

"Після 25 років уповільненої інтеграції з Росією в обмін на щедрі фінансові дотації, Білорусь поставлена ​​перед простим вибором. Або швидке завершення інтеграції - з втратою суверенітету і входженням до складу РФ - або розрив відносин аж до "українського сценарію". Якщо вірити вкидання з Кремля, про своє рішення - "або - або" - Олександр Лукашенко оголосить 31 грудня", - сказано в повідомленні білоруських медіа.

Уточнюється, що 29 грудня Лукашенко в черговий раз полетів в Москву на переговори з президентом РФ Володимиром Путіним, темою яких було відновлення економічної допомоги, яку Кремль чинив режиму в Мінську майже 25 років.

"У Мінську поширюються чутки, що місцеві телекомпанії почали підготовку до прямої трансляції звернення Лукашенко 31 грудня, воно почнеться о 12:00 за місцевим часом. Телеканалам Білорусі дано вказівку негайно міняти сітку мовлення. Примітно, що за годину до звернення в резиденцію білоруського лідера покликали все керівництво країни. На тлі московських переговорів багато чуток про можливу відставку Лукашенко ", - сказано в статті.

При цьому офіційно інформація про звернення Лукашенко спростовується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін "вилив помиї на голову'' російському гросмейстеру

Президент Білорусі Олександр Лукашенко подарував президенту РФ Володимиру Путіну на Новий рік 4 мішки елітних сортів картоплі та сало.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко 31 грудня може заявити про об'єднання з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі