середа, 24 вересня 2008 12:50

Луценко Васюнику: Генпрокуратура відмазує хабарників Ющенка

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко вважає, що Генеральна прокуратура покриває наближених до Президента України осіб, впійманих на хабарах.

Про це він заявив сьогодні на засіданні Кабінетів Міністрів України у відповідь на звинувачення Віце-прем"єр-міністра Івана Васюника на адресу БЮТ щодо політики подвійних стандартів.

Глава МВС України запитав: Чи "відомо вам, як Генеральна прокуратура "відмазує" близьких Президентові людей, впійманих на хабарах. Чи відомо вам, що їх навіть не дають заарештовувати?".

Він нагадав, що погодився обійняти посаду Міністра внутрішніх справ в обмін на обіцянку Віктора Ющенка зняти Олександра Медведька з посади Генерального прокурора України. Проте, як каже Луценка, особисто глава держави ухвалив рішення не міняти Генпрокурора.

За словами Луценка, "атмосфера протистояння між певними керівниками України і міністерствами, на жаль, посилилася в порівнянні з 2006 роком".

"Проте останнім часом ми знаходимо розуміння і не виносимо на публіку наші емоції, але зараз, факт залишається фактом: у нас є непорозуміння" - додав Луценко, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Луценко Васюнику: Генпрокуратура відмазує хабарників Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі