вівторок, 08 вересня 2009 15:06

Луценко погрожує Стельмаху кримінальною справою

Луценко погрожує Стельмаху кримінальною справою

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє про наявність фактів для порушення кримінальних справ проти керівництва НБУ.

Про це він сказав журналістам у вівторок.

"Згідно з рапортами моїх підлеглих по кримінальних справах, що розслідуються МВС, виявлені серйозні факти, що можуть бути використані для притягнення до відповідальності за згоди Генпрокуратури вищих посадових осіб НБУ", - заявив Луценко.

Водночас міністр не конкретизував такі факти, зауваживши лише, що в даний час у МВС знаходяться у провадженні кримінальні справи за фактами розкрадання коштів комерційними банками за сприяння посадових осіб Нацбанку.

Також у МВС знаходяться у провадженні кримінальні справи за фактами фінансового шахрайства в процесі рефінансування комерційних банків і за ознаками фінансового шахрайства під час валютних аукціонів.

"Крім того, у нас є достовірні факти про конкретні дії конкретних посадових осіб вищого керівництва Нацбанку в ході всіх цих фінансових афер", - додав міністр, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Луценко погрожує Стельмаху кримінальною справою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі