пʼятниця, 23 квітня 2010 10:54

Луценко підтримуватиме опозицію, але вірить в інші методи боротьби

Луценко підтримуватиме опозицію, але вірить в інші методи боротьби

На вчорашній зустрічі представників опозиції було домовлено про створення "Комітету захисту Конституції та суверенності України".

Про це повідомив лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко, повідомили в прес-службі партії.

Луценко зазначив, що опозиція вирішила об"єднати свої зусилля з метою протидії нинішньому зокрема рішенню влади про продовження терміну перебування Чорноморського флоту в Криму.

"Комітет захисту Конституції та суверенності України". "Входження різних політиків опозиції в цей комітет для мене особисто буде лакмусовим папірцем справжньої опозиції", — заявив Луценко.

Луценко зазначив, що буде всіляко підтримувати опозицію, але більше він вірить в позапарламентські методи боротьби.

"Тільки тоді, коли парламентська опозиція буде підтримана більшістю населення України, вона зможе перемогти незалежно від того, скільки вона буде мати членів в парламенті. Посилаюся хоча б на історію Руху, який мав жменю депутатів, але більшість народу його підтримала. Для цього опозиція піде в народ", — сказав Луценко.

На думку лідера "Народної самооборони", для посилення опозиції необхідно проїхатись по областях, почути думки людей, провести серйозну чистку та реорганізацію рядів і об"єднання.

Нагадаємо, вчора опозиція прийняла рішення блокувати парламентську трибуну, щоб не допустити ратифікації Верховною Радою договору про перебування ЧФ Росії на території України до 2042 року.

Зараз ви читаєте новину «Луценко підтримуватиме опозицію, але вірить в інші методи боротьби ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі