середа, 27 січня 2010 12:28

Луценко не знав про листівки "СтопЗЕК"?

Луценко не знав про листівки "СтопЗЕК"?

Депутат фракції Партії регіонів Микола Присяжнюк сумнівається у тому, що агітаційні матеріали "Народної самооборони", які дискредитують Віктора Януковича, виготовлялися з відома лідера "НС" Юрія Луценка.

"Я не думаю, що агітаційні матеріали, які дискредитують нашого кандидата в президенти, виготовлялися з відома лідера "Народної самооборони", - сказав депутат на прес-конференції у середу в Житомирі.

За його словами, навряд чи Луценко зацікавлений таким чином стимулювати свою відставку з поста міністра внутрішніх справ.

Присяжнюк повідомив також, що у вівторок він розмовляв з керівником виборчого штабу Юлії Тимошенко в житомирському регіоні, народним депутатом Сергієм Пашинським, який підтвердив, що ніяких провокацій з їх боку не буде.

При цьому виготовлення і спробу розповсюдження агітаційних матеріалів, які дискредитують Януковича, він назвав неузгодженими діями з боку "Народної самооборони".

"Хоча, як відомо, керівник "Народної самооборони" публічно підтримує Тимошенко", - підкреслив Присяжнюк.

Відповідаючи на питання, яким чином стало відомо, що в житомирський штаб "Народної самооборони" завезли 15 тонн агітаційних матеріалів невідомого походження, Присяжнюк зіслався на анонімний дзвінок.

"Регіонал" додав також, що зараз склад "Народної самооборони", де зберігаються стікери і листівки, які стали причиною конфлікту, опечатаний. Його охороняють міліціонери.

Нагадаємо, що учора увечері між "Народною самообороною" і Партією регіонів виник конфлікт з приводу партії листівок, виявлених в житомирському представництві "Народної самооборони".

"Самооборона" заявила про напад нардепів від Партії регіонів на житомирське представництво, які нібито перекрили своїми машинами вулицю, "викидали документи, влаштували обшук і погром".

Натомість в ПР відзначили, що на складі "Народної самооборони" в Житомирі було виявлено 15 тонн листівок з антирекламою кандидата на пост президента Януковича.

Зміст листівок був наступним: "Янукович - це кінець України, "Не віддай бандитам Україну, "Stop зек!". Всі листівки містили символіку "Народної самооборони".

Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Луценко не знав про листівки "СтопЗЕК"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі