понеділок, 04 вересня 2017 17:53

Луценко назвав Раду "Верховною біржею" і обіцяє "напружену осінь"

Луценко назвав Раду "Верховною біржею" і обіцяє "напружену осінь"
Генпрокурор Юрій Луценко назвав український парламент "Верховною біржею". Фото: УНІАН

Восени до Верховної Ради скерують нові подання на притягнення нардепів до кримінальної відповідальності, сам парламент перетворився на "Верховну біржу".

Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко на прес-конференції.

"Зараз декілька десятків народних депутатів перевіряються на правильність заповнення електронних декларацій та повноту сплати податків. На сьогодні десь півтора десятка з них знаходяться на стадії податкового повідомлення, що податки сплачені не всі.

Щодо інших депутатів є і не податкові версії, вони поки що опрацьовуються слідством. Восени прийдеться подавати нові подання", - сказав він.

"Смисл у тому, щоб у наступну Верховну Раду пройшло якомога менше людей, які хочуть займатися бізнесом. Туди мають приходити політики. Які не будуть використовувати Верховну Раду, як Верховну біржу, а свій мандат як міцний дах. Дахи зломлені", - заявив Луценко.

Також генпрокурор повідомив, що на стадії слідства ГПУ допитує трьох міністрів.

"Осінь буде напруженою. Країна проходить етап очищення за яким точно має настати життя зовсім іншого ґатунку", - сказав Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценкові нагадали про "су*у православну" і звинуватили в маніпуляціях

Юрій Луценко очолив ГПУ 12 травня 2016-го. Тоді за нього проголосували 264 народні депутати.

Зараз ви читаєте новину «Луценко назвав Раду "Верховною біржею" і обіцяє "напружену осінь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі