вівторок, 08 травня 2012 13:26

Луценко має свої пропозиції щодо програми об'єднаної опозиції - Турчинов

Луценко має свої пропозиції щодо програми об'єднаної опозиції - Турчинов
Олександр Турчинов. Фото: segodnya.ua

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко має пропозиції до спільної програми опозиції.

Про це в інтерв'ю  журналістам сказав перший заступникй ліреда "Батьківщини" Олександр Турчинов після розмови з екс-міністром.

"Це і питання антикорупційної боротьби. Зокрема, щодо відповідальності суддів та слідчих за фальшування протоколів. Про це він говорив сьогодні в суді - якщо европейський суд визнає дії неправомірними, то за це треба відповідати... Демократична влада повинна взяти на себе зобов'язання щодо відновлення в України чесного судочинства та реального правосуддя. Також ми обговорювали багато інших організаційних питань", - зауважив він.

За словами Турчинова, говорячи про розгляд апеляції, Луценко сказав, що не має оптимізму в цій справі.

"Зараз буде тест для судді, якщо він відновить слідство, тоді будуть шанси на юридичні питання і на те,  що захист почують, і скасують цю фальшиву справу",- зауважив заступник Тимошенко.

Він не захотів говорити, чи обговорював він з екс-міністром питання списку кандидатів об'єднаної опозиції на виборах, заявивши що воно є другорядним.

Зараз ви читаєте новину «Луценко має свої пропозиції щодо програми об'єднаної опозиції - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі