субота, 22 березня 2008 15:04

Луценко домовиться про крісло Черновецького без егоїзму

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко стверджує, що не має остаточних амбіцій, щоб претендувати на посаду Київського міського голови.

Про це він заявив у суботу в Вінниці, де провів розширену виїзну колегію МВС.

"Я не готую своїх амбіцій на те, щоб претендувати на крісло мера… Я іду на переговори з колегами без егоїстичних намірів. Мій намір змінити владу в Києві, а не стати мером", - сказав Луценко, додавши, що робитиме для цього все від нього залежне.

У той же час він зауважив, що на даний момент "питання, хто буде кандидатом (від демократичних сил) на цю високу посаду, відкрите".

Міністр поінформував, що він вже розмовляв з цього приводу з лідером фракції НУ-НС В"ячеславом Кириленком і найближчим часом також матиме розмову з лідером БЮТ Юлією Тимошенко, а також з Віталієм Кличком.

При цьому він закликав всіх представників демократичних сил сісти за стіл переговорів "без попередніх умов", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Луценко домовиться про крісло Черновецького без егоїзму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі