вівторок, 14 липня 2009 17:04

Лозінського у виборчий список включила особисто Тимошенко - Вінський

Лозінського у виборчий список включила особисто Тимошенко - Вінський

Екс-міністр транспорту та колишній заступник голови Всеукраїнського об"єднання "Батьківщина" Йосип Вінський стверджує, що екс-народний депутат Віктор Лозінський був включений у виборчий список БЮТ за особистим рішенням лідера блоку Юлії Тимошенко.

"Були зауваження до кандидатури Лозінського в партійній організації, і три тижні я не погоджувався на участь цієї людини в списку. У список він був включений після особистого рішення лідера партії Юлії Тимошенко", - заявив Вінський на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

"Тому рішення про включення в список Лозінського - це особисте рішення Юлії Тимошенко", - ще раз підкреслив він.

Разом з тим, Вінський підкреслив, що остаточні оцінки стосовно провини або невинності Лозінського можна буде тільки після розгляду цього питання в суді.

"Я з першого дня заявляв: це резонансна подія, загинула людина, і є державні інститути, які зобов"язані провести відповідні процедури. Але збіглись всі факти, і якщо вони будуть підтверджені, то це буде один з найганебніших фактів в історії України - так не може поводитися народний депутат", - відзначив він.

Як повідомлялося, 16 червня в Голованівському районі Кіровоградської області відбувся інцидент за участю тоді ще народного депутата Віктора Лозінського, прокурора Голованівського району Євген Горбенка, начальника райвідділу міліції Михайла Ковальського і громадянина Валерія Олійника із застосуванням вогнепальної і холодної зброї, внаслідок чого загинув 55-річний Валерій Олійник.

Верховна рада позбавила Лозінського депутатських повноважень за його заявою. Зараз колишній народний депутат перебуває в розшуку.

Інтерфакс-Україна, Подробности

Зараз ви читаєте новину «Лозінського у виборчий список включила особисто Тимошенко - Вінський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі