понеділок, 19 березня 2012 12:17

Литвин закликав "бютівців" не втоптувати Верховну Раду у бруд

Литвин закликав "бютівців" не втоптувати Верховну Раду у бруд

На засіданні погоджувальної ради у понеділок відбулася суперечка між спкером Володимиром Литвиним та лідером фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрієм Кожем'якіним.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Литвин попросив депутатів не блокувати трибуну у ці дні, коли більшість розглядає внесені нею питання, на що Кожем'якін зазначив: "Ми завжди будемо зхахищати наших депутатів, відстоювати їхні права. Я просив би зробити і представників більшості і вас".

"Я це роблю. Але не треба спільними зусиллями втоптувати Верховну Раду у бруд. Це зробили, а тепер кажемо: захищайте Верховну Раду. Немає за що захищати. Починають розповідати, скільки кому грошей дають у Верховній Раді. Давайте розпочнемо з того, скільки платили за входження до Верховної Ради, які туту зарплати та пільги. Ті, хто критикують, першими стоять у черзі за пільгами. Якщо ми хочемо, щоб була Верховна Рада і статус депутата, давайте ми цей статус самі поважатимемо", - відповів Литвин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіоналам" не сподобалась мова опозиції і вони пішли з парламенту

Він запропонував у разі виникнення якихось проблем збиратися на засідання лідерів фракції.

Зараз ви читаєте новину «Литвин закликав "бютівців" не втоптувати Верховну Раду у бруд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі