понеділок, 28 вересня 2009 11:13

Литвин: Регіонали перейдуть до Тимошенко, якщо вона стане Президентом

Литвин: Регіонали перейдуть до Тимошенко, якщо вона стане Президентом

Опозиції в Україні не буде, якщо Президентом України буде обрано лідера БЮТ Юлію Тимошенко.

Про це заявив Голова Верховної Ради України Володимир Литвин учора на телеканалі ТВі в програмі "Наверху".

"У результаті такої перемоги опозиції не буде, тому що ті, хто сьогодні називають себе опозиціонерами, вони дружніми рядами рвонуть одразу присягати на вірність", - сказав Литвин.

Він вважає, що в разі перемоги на президентських виборах лідера Партії регіонів Віктора Януковича у нього "буде сильна опозиція". "Тимошенко, треба віддати їй належне, може працювати до самозабуття однаково як в опозиції, так і при владі", - відзначив спікер. При цьому він додав, що до самозабуття - не означає, що ефективно.

Відповідаючи на питання про рішення Печерського районного суду Києва про заборону реклами, в якій критикується діяльність прем`єр-міністра Юлії Тимошенко, Литвин висловив думку, що "це свідчить про те, що суд включився в передвиборчу кампанію". "Хто визначатиме, де добросовісна реклама, а де ні?", - запитав він. Литвин вважає, що вся ця ситуація свідчить про "низький рівень української політики й українського політикуму", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Литвин: Регіонали перейдуть до Тимошенко, якщо вона стане Президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі