четвер, 02 жовтня 2008 12:26

Литвин: Ніхто не хоче створення "коаліції трьох"

Лідер однойменного блоку Володимир Литвин вважає, що ніхто не зацікавлений у створенні "коаліції трьох". Про це він заявив в інтерв"ю парламентським журналістам.

Литвин підкреслив, що "ніхто не хоче" створення "коаліції трьох". "Я сьогодні вранці отримав принципи діяльності нової парламентської коаліції. Пропозиція купити квиток за свій рахунок українському народу на війну. Я сьогодні запитав, скажіть, будь ласка, якщо будуть проголосовані всі ці рішення, які складають основу ваших принципів, які наступні будуть запропоновані принципи. Говорять, все буде відомо свого часу. Все робиться для того, щоб не було ухвалено жодного рішення і щоб не було ніякої коаліції", - сказав лідер БЛ.

На думку нардепа, як тільки на голосування будуть поставлені закон про референдум і закон про держслужбу, то парламентську трибуну буде заблоковано. "Ми запропонували, щоб усі законопроекти, які стосуються з"ясування відносин між Президентом і урядом відкласти і не розглядати їх десь упродовж року", - додав він, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Литвин: Ніхто не хоче створення "коаліції трьох"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі