четвер, 04 грудня 2008 10:52

Литвин: Або коаліція БЮТ-ПР, або - вибори

Литвин: Або коаліція БЮТ-ПР, або - вибори
Голова фракції блоку свого імені у Верховній Раді Володимир Литвин вважає, що зі сформованої політичної ситуації є два виходи: створення коаліції фракцій Партії регіонів і Блоку Юлії Тимошенко або позачергові парламентські вибори.

Про це він сказав журналістам.

"Я думаю, отут два варіанти одночасно: або коаліцію на двох (ПР-БЮТ) створити, або тягти до розпуску Верховної Ради України", - сказав він.

При цьому Литвин підкреслив, що буквально 7 грудня можна оголосити про проведення позачергових виборів Ради й призначити їх на 8 лютого 2009 року.

"Тобто, як я бачу, реалізують два сценарії: з одного боку - позачергові вибори, з іншого боку - коаліція двох фракцій", - сказав він.

Коментуючи переговори про формування коаліції ПР-БЮТ, лідер БЛ зазначив, що лідери цих політичних сил домовляються про те, як розділити країну й усе, що від неї залишилося.

Голова фракції блоку свого імені Володимир Литвин вважає безперспективною для країни можливу коаліцію фракцій Партії регіонів і блоку Юлії Тимошенко, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Литвин: Або коаліція БЮТ-ПР, або - вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі