вівторок, 28 січня 2014 00:00

Літаку, на якому перебуває сім'я Данилюка, кілька годин не дають злетіти

Літаку, на якому перебуває сім'я Данилюка, кілька годин не дають злетіти
Фото: gazetavv.com
Прес-служба Штабу національного опору отримала інформацію про розвиток ситуації з сім'єю лідера громадського руху "Спільна справа" Олександра Данилюка, на даний момент, його вагітну дружину з півторарічною дитиною на руках, яка була затримана за підозрою в контрабанді наркотиків, митники відпустили з кімнати для допитів.

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Сім'ї дозволили пройти паспортний контроль і сісти в літак, але ситуація залишається напруженою.

Невідомі особи через службу управління польотами блокують виліт літака, не даючи дозвіл злетіти без пояснення причин. Вже кілька годин літак стоїть на злітній смузі на морозі з вимкненими двигунами. Фактично, вагітна дружина і малолітня дитина Данилюка продовжують залишатися заручниками в холодному салоні літака.

Вважаємо, що такий психологічний тиск є аморальним, цинічним і неприйнятним особливо у випадках, коли існує загроза життю та здоров'ю дітей. Звертаємося до керівництва аеропорту "Бориспіль" із закликом якомога швидше вирішити конфліктну ситуацію і терміново дозволити зліт літака.
Зараз ви читаєте новину «Літаку, на якому перебуває сім'я Данилюка, кілька годин не дають злетіти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі