субота, 01 жовтня 2022 23:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Лиман остаточно звільнений ЗСУ – Офіс президента

Лиман остаточно звільнений ЗСУ – Офіс президента
ЗСУ повністю звільнили Лиман від росіян. Фото: svoboda.org

Збройні Сили України повністю звільнили від російських окупантів місто Лиман на Донеччині.

Відео українських військових, які встановлюють жовто-блакитний прапор на адміністративній будівлі в Лимані, опублікував заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко.

"Сьогодні Збройні Сили України, а саме 81 окрема аеромобільна десантна бригада спільно з підрозділами Національної гвардії України, батальйоном Кульчицького звільнили та взяли під контроль населений пункт Лиман Донецької області" - заявив на відео один з військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ зайшли в Лиман – офіційна заява

Також на опублікованому відеозаписі видно, як військові ЗСУ скидають з даху адміністративної будівлі прапори Росії, а замість них встановлюють український прапор.

Раніше керівник офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що українські військові встановили український прапор біля стели на в'їзді в Лиман. Процес зняли на відео.

ЗСУ оточили російське угруповання в районі Лиману. Поблизу міста звільнили п'ять населених пунктів - Ямпіль, Новоселівка, Шандриголове, Дробишеве та Ставки.

"Радіо Свобода" повідомило, що за різними оцінками в кільці можуть перебувати до 5,5 тис.окупантів.

Зараз ви читаєте новину «Лиман остаточно звільнений ЗСУ – Офіс президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі