четвер, 06 лютого 2014 12:54

Кличко: переговори треба вести з Януковичем, але він летить до Путіна

Кличко: переговори треба вести з Януковичем, але він летить до Путіна
Віталій Кличко. Фото: www.k-z.com.ua

Лідер УДАРу Віталій Кличко вважає створення Тимчасової спеціальної комісії щодо конституційної реформи затягуванням часу, яке не розв'язує існуючий у країні конфлікт.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Ми повинні зробити все для того, щоб температура в суспільстві не підвищувалася. Ми можемо повернутися до попередньої Конституції тим самим шляхом, яким вона була відмінена — Конституційний суд повинен відмінити рішення, яке було прийнято в антиконституційний спосіб у 2010 році. Тоді ми автоматично повертаємося до Конституції 2004 року", - зауважив Кличко.

На думку депутата Янукович не може проводити переговори з цього приводу ні з опозицією, ні з представника Євросоюзу, тому відлітає на Олімпіаду в Сочі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Техобслуговування автівок РНБО подорожчало ще на 240 тисяч бюджетних гривень

Політик наголосив, що рішення приймається виключно Януковичем, а не Партією регіонів. Тому переговори опозиції і "регіоналів" не мають результатів.

Відповідаючи на запитання, чи може Янукович в Росії прийняти рішення, лідер УДАРу заявив: "Я не можу цього сказати та впевнений, що там будуть зустрічі на вищому рівні, які поради даватиме президент Путін мені не відомо".

Опозиціонер також затвердив, що новий варіант Конституції може обговорюватися після того , як Конституційний суд відмінить своє рішення.

Зараз ви читаєте новину «Кличко: переговори треба вести з Януковичем, але він летить до Путіна ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі