середа, 09 грудня 2009 21:50

Лавринович каже, що корупцію розвів Ющенко

Лавринович каже, що корупцію розвів Ющенко

Перший віце-спікер Верховної ради Олександр Лавринович вважає, що рівень корупції зріс саме за роки президентства Віктора Ющенко.

Про це він сказав у середу ввечері в ефірі "5 каналу", коментуючи результати засідання силових структур на чолі з главою держави.

Говорячи про критику президентом діяльності правоохоронних органів, віце-спікер сказав, що "боротьби з корупцією там і близько нема".

"Я не думаю, що президент раптом прозрів. Він сказав правильні слова, але мало хто зможе заперечити сплеск корупції за останні 5 років. Вона буйним цвітом розцвіла у перший же рік, коли прийшов на Банкову Ющенко, а в Кабмін на Грушевського прийшла Тимошенко", - зазначив Лавринович.

Він підкреслив, що ті, хто мають вести інтенсивну боротьбу з корупцією, дуже часто самі є ланками цього великого ланцюга, який вивів Україну в число світових лідерів з корупції по всій земній кулі.

Лавринович наголосив, що таке явище як корупція - вічне. Вона є у всіх країнах, але розміри зовсім різні.

"Ситуація може змінитись, якщо люди, які прийдуть до державного керма, будуть думати про перспективу своєї країни. Сьогодні у нас створюються підгрунтя, щоб заохочувати корупцію", - додав він.

Як відомо, Віктор Ющенко звинуватив керівників правоохоронних органів в корупційній діяльності, після чого міністр внутрішніх справ Юрій Луценко на знак протесту пішов з наради.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Лавринович каже, що корупцію розвів Ющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі