пʼятниця, 15 вересня 2017 16:04

Квасневський дав прогноз про вихід Росії з Донбасу і Криму

Квасневський дав прогноз про вихід Росії з Донбасу і Криму
Росія може піти з Донбасу і Криму після президентських виборів 2018 року, - Олександр Квасневський. Фото: відкриті джерела

Росія може піти з Донбасу і Криму після президентських виборів 2018 року.

Про це повідомив колишній президент Польщі Олександр Квасневський, повідомляє "Гордон".

"Після виборів є шанс, що Путін зрозуміє - йому потрібні реформи, йому потрібні модернізація країни і підтримка Заходу. А підтримка Заходу буде після вирішення українського конфлікту", - пояснив він.

До виборів Путін залишить конфлікт на Донбасі в "замороженому стані", сказав Квасневський.

Введення миротворчої місії може стати шансом для України. Зазначив, що не впевнений, якою буде позиція Росії з цього питання.

"Це шанс. Якщо можна було б миротворців поставити на кордоні, старому кордоні між Україною і Росією, було б дуже добре. Але не знаю, можливо це чи ні. Не знаю, якою буде позиція Росії", - зауважив Квасневський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко зробив відверту заяву про "Мінськ"

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі.
Мінські угоди лідери Німеччини, Франції, України та Росії погодили в лютому 2015-го. Документ передбачає відновлення повного контролю України над кордоном і виведення з Донбасу "всіх іноземних військових формувань".

Зараз ви читаєте новину «Квасневський дав прогноз про вихід Росії з Донбасу і Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі