середа, 12 червня 2013 19:47

Кутовий заявив, що пішов з "Батьківщини" не через гроші

Кутовий заявив, що пішов з "Батьківщини" не через гроші
Кутовий: Щоб взяти гроші і бути рабом - я цього ніколи не буду робити. Фото: blitz.if.ua

Позафракційний народний депутат В'ячеслав Кутовий заявив, що вийшов з фракції "Батьківщина" не через те, що йому пропонували гроші.

"Так, мені гроші пропонували. Але це було ще як тільки закінчився з'їзд. Від Партії регіонів пропонували, щоб я не боровся за мандат. Все починалося від 200 тисяч, а за два тижні до 28 жовтня сума доходила до 1 мільйона. Люди так боролися за цей мандат. Чому я зараз маю реагувати на якісь гроші, якщо я не взяв ті гроші? Щоб взяти гроші і бути рабом - я цього ніколи не буду робити. Я сам себе створив, я сам побудував своє підприємство", - сказав Кутовий у ефірі "Ера-FM".

Нагадаємо, 6 червня депутати В'ячеслав Кутовий і Володимир Купчак заявили про вихід із фракції "Батьківщина". Спікер Верховної Ради Володимир Рибак оголосив про це в заблокованому опозицією парламенті, проводячи засідання з гостьової ложі.

Нардеп від "Батьківщини" Юрій Одарченко повідомив, що Кутовий і Купчак, які покинули фракцію "Батьківщина", прийшли до неї раніше з партії "Фронт змін".

Зараз ви читаєте новину «Кутовий заявив, що пішов з "Батьківщини" не через гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі