пʼятниця, 11 лютого 2011 15:28

Кучма про українсько-російське співробітництво: "Де воно?"

Кучма про українсько-російське співробітництво: "Де воно?"

Екс-президент України Леонід Кучма незадоволений економічним співробітництвом України з Росією за нової влади.

Про це він сказав на українсько-російському форумі "Партнерство України і Росії в нових реаліях європейської та евразійськой інтеграції", який проходив 11 лютого в Києві.

"Сьогоднішній нашій владі не можна дорікнути в небажанні дійсно мати стратегічні відносини з Росією. Але рік – це в сьогоднішньому вимірі можна було гори перевернути. Але ми сьогодні не можемо сказати про жодний проект, який би з'явився за цей час, а, навпаки, Україну, так би мовити, з усіх боків обходять. І жодного проекту, крім протоколу про наміри. Ось це небезпечно", - зазначив Леонід Кучма..

Він упевнений, що така ситуація позначиться на результатах чергових парламентських виборів в Україні.

"Наступного року на вибори йти треба, на парламентські. І виборець обов'язково подивиться: ви нам говорили про відновлення нормальних відносин, дійсно тісних, з Росією - я двома руками за це. Це дасть поштовх розвитку економіки, української в тому числі. Так де воно?", - риторично запитав екс-президент.

"Будемо працювати!" - відповів керівник російської делегації Сергій Глазьєв.

Леонід Кучма також зауважив, що товарообіг між Україною і Росією поки що зростає лише за рахунок енергоносіїв.

Зараз ви читаєте новину «Кучма про українсько-російське співробітництво: "Де воно?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі