понеділок, 01 вересня 2008 16:47

Кріль: "Курортний роман Тимошенко та Янукович переріс у серйозні стосунки"

"Ми хочемо привітати Тимошенко та Януковича з тим, що їх курортний роман нарешті переріс у серйозні стосунки у вигляді нової коаліції у парламенті", - так прокоментував народний депутат, голова Єдиного Центру Ігор Кріль ініціативи депутатів БЮТ та ПР щодо спрощення процедури імпічменту Президента, повідомляє прес-служба "Єдиного Центру".

На думку голови "Єдиного Центру", "тіньова коаліція" у складі БЮТ та ПР вже давно працює в парламенті на виконання свого головного політичного завдання – узурпація та поділ влади між цими політичними силами.

"Хочу нагадати, що результатами цієї співпраці вже стало ухвалення Закону про Кабінет міністрів України, голосування БЮТівського варіанту законопроекту про тендерні закупівлі та спільні ініціативи по внесенню змін до Конституції", - повідомив Ігор Кріль.

"Не дивно, що перший удар новоствореної "ширки" спрямований проти Президента, як єдиного дієвого інституту влади, який стримує надмірні апетити Тимошенко та Януковича і не дозволяє приватизувати державу", - заявив голова Єдиного Центру.

На думку Ігоря Кріля, незважаючи на президентські амбіції Тимошенко, які розколють коаліцію, демократична більшість працюватиме далі.

"Деструктивна поведінка лідера БЮТ не знайде підтримки серед більшості представників цієї політичної сили", - переконаний лідер Єдиного Центру.

Зараз ви читаєте новину «Кріль: "Курортний роман Тимошенко та Янукович переріс у серйозні стосунки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі