пʼятниця, 30 жовтня 2020 23:30

Країна-агресор має стосунок до скандальних рішень КСУ - секретар РНБО

Країна-агресор має стосунок до скандальних рішень КСУ - секретар РНБО
Росія приймала участь у скандальних рішеннях КСУ. Фото: РБК

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов вважає, що Росія може мати стосунок до рішення Конституційного Суду про скасування кримінальної відповідальності за недостовірне декларування.

"Цілеспрямовано Конституційний суд займається питанням розхитування державності України і сьогодні коли пан Тупицький на своїй пресконференції сказав, що вони не за що не відповідають, такого не може бути. Кожна посадова особа, кожен громадянин під час війни має нести персональну відповідальність за ті дії, які вони скоюють...", — заявив він в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Данілов нагадав, що РНБО відслідковує чіткі дії певної групи осіб, які спрямовані на знищення державності України.

"Ті рішення, які приймаються тими особами, вони саме на це направлені. Повірте, пройде час, все стане на свої місця й буде зрозуміло, хто за цим стоїть. Те, що в цьому бере велика вірогідність участь країна агресор в мене в цьому сумніву майже немає", — розповів Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова КСУ заговорив про переїзд суду до Харкова

Раніше Данілов заявив, що окремі дії "певних органів влади" в Україні несуть загрозу нацбезпеці.

Зараз ви читаєте новину «Країна-агресор має стосунок до скандальних рішень КСУ - секретар РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі