понеділок, 30 листопада 2009 12:01

Кожем"якін поскаржився на Лавриновича та згадав соцстандарти

Кожем"якін поскаржився на Лавриновича та згадав соцстандарти

"Бютівець" Андрій Кожем"якін поскаржився спікеру Володимиру Литвину на його першого заступника Олександра Лавриновича.

"Володимире Михайловичу, поки минулого сесійного тижня вас не було, Лавринович кілька разів порушував регламент. Я хотів би аби ви звернули на це увагу, щоб Погоджувальна рада зробила відповідний висновок", - сказав "бютівець".

Також за словами Кожем"якіна, його фракція цього тижня наполягатиме на першочерговому розгляді законопроекту про виділення мільярду гривень на боротьбу з епідемією.

"Україні слід очікувати другу і третю хвилі епідемії. Тому ми б хотіли винести закон до сесійної зали якомога швидше", - заявив Кожем"якін.

Також, за його словами, БЮТ наполягатиме на якнайшвидшому розгляді закону про вибори президента.

У своєму виступі Кожем"якін зазначив, що від закону про соцстандарти насамперед виграють нардепи і високопосадовці, які отримують високі пенсії.

Водночас до нього звернувся "регіонал" Владислав Лук"янов і сказав: "Ви брешите". Після чого порадив йому читати законопроекти уважніше, "а не приходити на засідання непідготовленим".

Раніше прем"єрка Тимошенко вже заявляла про те, що виконання закону про соцстандарти може спричинити зниження пенсій для громадян України.

"Більш ніж для 5 млн пенсіонерів, - підкреслила вона, - закон обертається збільшенням пенсій на 60 коп., а "забирає 28 грн з кожної пенсії".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кожем"якін поскаржився на Лавриновича та згадав соцстандарти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі