вівторок, 22 грудня 2009 18:26

Кожем"якін і Шуфрич знайшли спільний інтерес у спорті (ФОТО)

38-річний бізнесмен Олександр Онищенко привіз до Києва зірок світового тенісу. Шість спортсменів погодилися зіграти на благодійному міні-турнірі в одному з престижних фітнес-клубів. Всі кошти від нього підуть на лікування дітей, хворих на рак.

Спочатку для преси провели конференцію, в якій приймали участь запрошені зірки: Кароліна Возняцкі, Давід Феррер, Андрій Медведєв, Євген Кафельніков. Найбільше питань отримала, як повідомлялося раніше, Анна Курнікова.

Після прес-конференції увага переключилася з Курнікової на Нестора Шуфрича, 42 роки. Останнім часом політик часто з"являється на спортивних заходах. 12 грудня він відвідав останній бій Віталія Кличка в Швейцарії. Пояснює журналістам, що до 7 січня буде дуже зайнятий агітацією.

За декілька метрів від "регіонала" міністр спорту Юрій Павленко розмовляє з Медведєвим. З пресою спілкується неохоче.

Гості майже нічого не п"ють та не їдять. Маленька пляшечка французької "мінералки" коштує 30 грн. Лише один з гостей купує декілька гамбургерів. В маленькому проході всі штовхаються, пройти на трибуну важко. Вхід на захід коштує від 1000 до 10000 гривень. Майже всі місця, а їх декілька сотень, зайняті.

Серед відвідувачів присутній відомий своєю симпатією до тенісу бютівець Андрій Кожем"якін. Раніше Gazeta.ua писала про його участь в турнірі серед політиків. Там він зайняв третє місце. Також відвідав турнір і відомий тенісний меценат, бютівець Павло Костенко. Він же привозив Робредо для майстер-класу в Черкасах.

У першому ряду по центру сидить Онищенко, якась жінка дарує йому пакет з пляшкою дорогої горілки. Він садить поряд з собою Шуфрича. По праву руку від того сидить його колега Ірина Бережна. Вона нещодавно народила доньку. Засмагла депутатка вбрана в білу сукню з блискітками.

Тут же сидить батько та тренер Кароліни Возняцкі - Пьотр. Вони є етнічними поляками, які переїхали в Данію наприкінці 1980-х. Кароліна ледве розуміє російську мову, польською спілкуються вдома.

Турнір розпочався за неголосних оплесків відвідувачів та під акомпанемент голосу шоумена Юрія Горбунова.

Пізніше Шуфрич поступається місцем дружині Онищенка - супермоделі Сніжані Онопці.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кожем"якін і Шуфрич знайшли спільний інтерес у спорті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі