вівторок, 26 травня 2009 08:25

Кожем"якін біжить махати ракеткою після Тимошенко (ФОТО)
6

Минулої суботи на кортах столичного Льодового стадіону відбувся тенісний турнір, на якому змагалися народні депутати та бізнесмени.

Із депутатів у змаганні взяли участь двоє "бютівців": Андрій Кожем"якін, який приїхав одразу ж після наради у прем"єр-міністра Юлії Тимошенко, і Вадим Трофименко.

Кожем"якін розповів, що захоплюється футболом, тенісом і рукопашним боєм. Цьому присвячує майже весь вільний час. За його словами, серед парламентарів 12 людей добре грають у теніс.

"Це Василь Хмельницький і Нестор Шуфрич із "Регіонів", Анатолій Матвієнко з НУ-НС, Микола Томенко, Вадим Трофименко та Павло Костенко з наших", - перерахував "бютівець". Змагання тривали кілька годин. У загальному заліку Кожем"якін і його напарник ресторатор Таквор Баронян посіли третє місце. Трофименку не вдалося потрапити у призери. Перше місце вибороли Михайло Сагалаков із Святошинської райдержадміністрації столиці та Олександр Оніщук - помічник одного з народних депутатів.

Нагадаємо, в суботу, 18 травня, також проходив тенісний турнір. Пограти прийшли "бютівці" Андрій Кожем"якін і Павло Костенко, "регіонали" Нестор Шуфрич, Віктор Корж і Василь Хмельницький, і "нунсівець" Анатолій Матвієнко.

Кубок і пляшка шампанського дістались "бютівцям".

Усі фото Андрій Єловіков

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кожем"якін біжить махати ракеткою після Тимошенко (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути