понеділок, 13 жовтня 2008 09:02

Костенко хоче до Ющенка, а Тимошенко тягне його до себе

Найбільш реалістичним для Української народної партії (УНП) на дострокових парламентських виборах може бути входження в єдиний блок патріотичних сил, який очолить Президент Віктор Ющенко. Про це заявив лідер УНП, народний депутат від НУНС Юрій Костенко.

Політик відзначив, що у нього із цього приводу була розмова з главою держави. "Ющенко бачить в цьому блоці, зрозуміло, "Нашу Україну", де він почесний глава, і другою він назвав УНП", - підкреслив парламентарій.

Костенко також озвучив позицію Президента щодо партії "Єдиний центр". За його словами, глава держави не бачить таких проектів у своєму блоці, який повинен нести українську патріотичну ідею.

За словами політика, Ющенко сказав, що "список цього блоку буде кардинально змінений з урахуванням всіх тих помилок, які були допущені в 2006 і 2007 роках, а також з урахуванням сьогоднішніх обставин".

Лідер УНП назвав показовим факт, що троє з "першої п"ятірки" блоку зразка 2007 року від Президента пішли. "Тому такий підбір політичних товаришів є неприпустимим", - вважає парламентарій.

Він також констатував, що УНП в даний час стала "в центрі правої національної патріотичної політики". За його словами, Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко "пропонувала величезні преференції", щоб УНП увійшла до її блоку.

Нагадаємо, Президент України Віктор Ющенко не виключає, що на дострокових виборах у Верховну Раду очолить виборчий блок свого імені, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Костенко хоче до Ющенка, а Тимошенко тягне його до себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі