середа, 06 травня 2009 13:09

Королевська вважає, що криза – це можливість позбавитися "чемоданів без ручки"

Королевська вважає, що криза – це можливість позбавитися "чемоданів без ручки"
Державі не слід підтримувати підприємства, власники яких не мають наміру змінювати підхід до бізнесу, модернізувати виробництво й запроваджувати нові технології.

Таку думку висловила народний депутат від БЮТ, голова парламентського Комітету з питань промислової та регуляторної політики і підприємництва Наталія Королевська, повідомляє прес-служба комітету.

"Кошти потрібно виділяти тим підприємствам, які прагнуть модернізувати виробництво, але з фінансових причин не можуть це зробити", - впевнена Королевська.

"Антикризова програма – не "роздача слонів" для олігархів, а державний бюджет – не каса взаємодопомоги для неефективних власників. Підтримку повинні отримати лише ті підприємства й галузі, які через рік стануть локомотивами української економіки", - зазначила депутат.

Голова парламентського комітету ще раз нагадала, що криза – це прекрасна можливість позбавитися численних "чемоданів без ручки", що дісталися в спадок від СРСР, які в нових умовах лише висмоктуватимуть кошти з бюджету, не приносячи державі ніякої користі. "Але при цьому й держава, й власники таких підприємств у обов`язковому порядку повинні потурбуватися про працівників, забезпечивши їм соціальний захист", - особливо підкреслила Королевська. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Королевська вважає, що криза – це можливість позбавитися "чемоданів без ручки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі