понеділок, 04 жовтня 2021 14:19

Корнієнко пояснив, чому "слуги" відмовили Разумкову в зустрічі

Корнієнко пояснив, чому "слуги" відмовили Разумкову в зустрічі
Корнієнко назвав причину відмови Разумкову у зустрічі. Фото: Олександр Кузьмін, УНІАН

Фракція "Слуга народу" не погодилася на зустріч із головою Верховної Ради Дмитром Разумковим, тому що вони одне одному вже все сказали.

Про це повідомив голова "Слуги народу" Олександр Корнієнко у Верховній Раді 4 жовтня, пише "Українська правда".

"Ми щойно поговорили на погоджувальний. Десь був підвищений тон, сутички. Я другим підписав після Арахамії підписний лист. Усе, що можна, ми одне одному сказали публічно й віч-на-віч. Не вважаю, що треба витрачати сьогодні ввечері (4 вересня. - Gazeta.ua) кілька годин, щоб знову обговорювати, що діємо в межах закону, коли треба санкції запроваджувати на "5 колону", - сказав Корнієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відставка Разумкова буде сигналом до дострокових президентських виборів - політолог

Нардеп додав, що за відставку Разумкова зібрали загалом 190 підписів. Але на підписному листі 175. Також у "Слузі народу" перебудовуватимуться, якщо йому дадуть посаду в керівництві Верховної Ради.

Голосувати за відставку Разумкова можуть 5 жовтня, якщо до вечора перевірять підписи нардепів. До кінця тижня це питання парламент розв'яже, заявив Корнієнко.

4 жовтня Дмитро Разумков офіційно запросив народних депутатів фракції "Слуга народу" на зустріч у понеділок, щоб обговорити свою роботу на посаді голови парламенту. Однак дістав відмову.

Раніше депутати від "СН" зібрали підписи за відкликання Разумкова з посади голови Верховної Ради.

Спікер припустився "великої помилки", сказав президент Володимир Зеленський.

Основним кандидатом на посаду голови ВР "слуги" розглядають Руслана Стефанчука.

Зараз ви читаєте новину «Корнієнко пояснив, чому "слуги" відмовили Разумкову в зустрічі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі