пʼятниця, 08 квітня 2011 20:44

Корнійчук: Ув'язнені слідчого ізолятора погрожують Луценку

Корнійчук: Ув'язнені слідчого ізолятора погрожують Луценку

"Інколи серед ночі (у СІЗО) можна було почути погрози на адресу Луценка. Хтось із засуджених, у кого був на нього зуб, кричав: "Дайте мені за нього потриматися", - сказав він.

Корнійчук зазначив, що у камері ведеться цілодобове спостереження.

"Вгорі висить відеокамера, яка спостерігає за тобою 24 години", - сказав він.

Також він повідомив, що камери у СІЗО переповнені, і люди змушені ділити одне ліжко на двох.

Як повідомлялося, один з колишніх в'язнів Лук'янівського СІЗО розповів, що Луценка прозвали "Юзіком". Крім того, за його словами, коли в'язнів виводять на вулицю, вони голосно і нецензурно ганьблять колишнього начальника міліції, прекрасно знаючи, що той їх чує.

Нагадаємо, Луценко був затриманий 26 грудня 2010 року, а наступного дня Печерський райсуд Києва змінив йому запобіжний захід з підписки про невиїзд на утримання під вартою на строк до 27 лютого. Пізніше термін був продовжений. 28 січня 2011 досудове слідство у кримінальній справі відносно екс-глави МВС Юрій Луценко і ще трьох колишніх співробітників відомства встановило, що вони завдали державі збитків у розмірі більше 970 тис. грн.

22 грудня Генпрокуратура порушила справу також проти Корнійчука за статтями "перевищення службових повноважень" і "службова фальсифікація", які спричинили тяжкі наслідки.

15 лютого він був звільнений з-під арешту під підписку про невиїзд. 15 квітня суд продовжить розгляд його справи.

Зараз ви читаєте новину «Корнійчук: Ув'язнені слідчого ізолятора погрожують Луценку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі