пʼятниця, 17 червня 2011 10:52

Конституційний суд Януковича поглумився над нами - Грач

Конституційний суд Януковича поглумився над нами - Грач

Конституційний суд є замовним і працює за вказівкою президента Віктора Януковича. Він здійснив чергову наругу не тільки над історією і пам'яттю, а й над тими, хто захистив усіх, і в тому числі членів КСУ, від фашизму.

Про це Gazeta.ua заявив лідер Комуністичної партії робочих і селян, народний депутат Леонід Грач, коментуючи рішення КСУ про визнання неконституційним використання червоного прапора для увічнення Перемоги у Великій вітчизняній війні.

"Ганьба такому рішенню КСУ, який не є конституційним. Це суд Адміністрації президента і самого президента", - вважає Грач.

На його переконання, ухвалення цього рішення приурочено до 22 червня - 70-ї річниці початку Великої вітчизняної війни.

"Цим вони сказали: "Ось вам, тепер ви взагалі нікуди не вийдете", - наголосив політик.

Разом з тим, відповідаючи на запитання про те, де логіка у діях президента, який раніше підписав закон щодо використання червоного прапора, Грач заявив, що "у Януковича сім п'ятниць на тиждень".

"Він на двох кріслах сидить. Спочатку Янукович спровокував через свою фракцію, що буде такий закон. Потім не підписував його до тих пір, поки не настало 9 травня. Очевидно, що він просто хоче бути красивим. Він обдурив усю громадськість. Обіцяв, що знайде рішення щодо скасування звань Героя України Бандері та Шухевичу, і цього не зробив. Так що Віктор Федорович грає свою чорну гру", - упевнений Грач.

У той же час, оскаржувати рішення КСУ він не збирається.

"За цього устрою змінювати щось марно. Він створений олігархічної фракцією Партії регіонів, яка все бездумно руйнує і забезпечує разом з симоненківським опортунізмом все те, що потрібно для олігархів. У нас уся судова система керована, у тому числі і Конституційний суд", - резюмував комуніст.

Слід зазначити, що народний депутат від КПУ Олександр Голуб відмовився коментувати це рішення КСУ до ознайомлення з ним.

Нагадаємо, сьогодні Конституційний суд України (КСУ) визнав неконституційним використання червоного прапора для увічнення перемоги у Великій вітчизняній війні.

Своє рішення суд аргументував тим, що в Конституції України міститься виключний перелік державних символів, в якому червоний прапор відсутній.

Зараз ви читаєте новину «Конституційний суд Януковича поглумився над нами - Грач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі