четвер, 27 січня 2011 09:41

Комуністи зголосилися воювати проти пенсійного "геноциду"

Комуністи зголосилися воювати проти пенсійного "геноциду"

Комуністична партія закликала до боротьби проти реформи у пенсійній сфері та висловила готовність очолити народний протест проти "пенсійного геноциду".

Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко.

Як повідомила прес-служба Компартії, Симоненко зазначив, що комуністи йдуть до своїх виборців, щоб "розповісти про небезпеку, закладену в законопроекті пенсійної реформи, який у найближчі тиждень-два уряд має намір проштовхнути у Верховній Раді".

"Комуністична партія вкотре заявляє своє категоричне "ні" тому геноциду українського народу, який несе в собі пенсійна реформа, нав'язана керівництву нашої держави кредиторами МВФ", - йдеться у зверненні.

На переконання Симоненка, оголошені урядом громадські слухання пенсійної реформи - "не більш ніж профанація".

"Ті нібито слухання, які проводить ставленик міжнародного капіталу та автор антинародних реформ міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, зводяться до нав'язування населенню думки про їхню безальтернативність", - підкреслив лідер КПУ.

Як результат, Компартія заявила, що розгортає інформаційну кампанію проти такої пенсійної реформи.

"Переконаний, що за підтримки своїх виборців, ми зможемо донести до влади істинну позицію трудящих і заблокувати той пенсійний геноцид, який олігархи мають намір розгорнути проти наших громадян під соусом пенсійної реформи", - підсумував Симоненко.

Нагадаємо, раніше Тігіпко заявив, що у разі проведення пенсійної реформи у 2011 році результати її Україна отримає в 2016-2021 роках. Він підкреслював, що основна мета пенсійної реформи - підвищення пенсій та надання громадянам України гідного пенсійного забезпечення.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи зголосилися воювати проти пенсійного "геноциду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі