четвер, 20 січня 2011 12:05

Компартія упіймала Тігіпка на "пенсійній" брехні

Компартія упіймала Тігіпка на "пенсійній" брехні

Обіцянки віце-прем'єра Сергія Тігіпка про впровадження з 2012 року накопичувальної пенсійної системи не будуть здійснені.

Про це заявив народний депутат України від КПУ Олександр Голуб.

Як повідомила прес-служба Компартії, Голуб висловив упевненість, що Тігіпко бреше.

"Реальних можливостей для переходу на дворівневу систему ні сьогодні, ні через два роки в Україну не буде", - сказав комуніст.

Він вважає, що реальні економічні умови не дозволяють розраховувати на проведення такої реформи в інтересах громадян України.

"Доходи більшості наших громадян такі, що вони не дозволять відкладати необхідну суму на пенсійне забезпечення для того, щоб отримати гідну пенсію. Більше того, я думаю, що завдяки тим реформам, які впроваджує пан Тігіпко, у нас велика частина пенсіонерів або тих, хто повинен ними стати, не доживуть ", - підсумував Голуб.

Нагадаємо, у разі проведення пенсійної реформи у 2011 році результати її Україна отримає в 2016-2021 роках. Про це раніше заявив віце-прем'єр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

Він підкреслив, що основна мета пенсійної реформи - підвищення пенсій та надання громадянам України гідного пенсійного забезпечення.

Зараз ви читаєте новину «Компартія упіймала Тігіпка на "пенсійній" брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі