пʼятниця, 29 червня 2012 14:41

Комуніст Кілінкаров каже, що журналіст, який зазняв його будинок, сидів за вбивство дружини

Народний депутат від Комуністичної партії Спірідон Кілінкаров не спростував, але і не підтвердив інформацію про вартість свого заміського будинку під Луганськом.

Окрім того, він досить жорстко відреагував на знімки свого будинку, які нещодавно з'явились у мережі.

Нагадаємо, що луганський журналіст Олексій Туманов написав, що будинок Кілінкарова у Стукаловій Балці під Луганськом коштує кілька сотень тисяч доларів.

Проте, сам депутат каже, що Туманов має сумнівне минуле.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Для початку з'ясуйте, хто такий журналіст Туманов. Якщо видання публікує думку людини у якої кілька судимостей, в тому числі за вбивство власної дружини, то це ваше право. Я це прокоментую 10 числа на прес-конференції", - каже депутат.

Автор: Фото: з facebook Олексія Туманова
 

Про вартість будинку Кілінкаров каже так: "На рахунок вартості будинків у Луганській області, то там немає об'єкта, навіть чотириповерхова будівля обласної адміністрації, разом з Пристюком (Володимир Пристюк - губернатор Луганщини — ред.), Єфремовим і його командою, не коштує півтора мільйона доларів".

"Я не збираюся виправдовуватися, правильну, або не правильну інформацію подає журналіст, - продовжив він. - Просто потім деяким сайтам буде дуже соромно за те, що вони посилаються на думку уголовників".

Зараз ви читаєте новину «Комуніст Кілінкаров каже, що журналіст, який зазняв його будинок, сидів за вбивство дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

73

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі