середа, 06 липня 2011 13:12

Компартія взяла під охорону Вічний вогонь

Компартія взяла під охорону Вічний вогонь

Компартія організувала  чергування біля Вічного вогню.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав нардеп з фракції КПУ Євген Царьков.

"Там знаходяться наші-комсомольці, палатку поки ми не встановили. Змушені сьогодні підміняти функції міліції. Ми обегіраємо Вічний вогонь від можливих спроб вандалізму. В Інтернеті з'явилася інформація, що і надалі будуть чинитися акти вандалізму через те, що Вічний вогонь вважають диявольським вогнищем. Ми звернулися в компетентні органи з цього приводу", - зауважив він.

За словами депутата, КПУ звернулася до місцевої влади Києва з проханням встановити біля Вічного вогню вахту, "бо міліція зобов'язана захищати правопорядок.

"У нас в Одесі стоїть вахта пам'яті номер один біля Вічного вогню. У шкільних колективах навіть іде боротьба за те, хто буде брати участь. Ми хочемо, щоб у Києві була реалізована ця ідея. Не для того, щоб виганяти звідти "сінькових", а для забезпечення громадської безпеки",- резюмував народний депутат.

У грудні минулого року було затримано студентку Ганну Сінькову, яка з декількома іншими дівчатами посмажила яєчню на Вічному вогні.У липні за підозрою у смаженні яєчні на Вічному вогні було затримано ще трьох молодих людей.

 

Зараз ви читаєте новину «Компартія взяла під охорону Вічний вогонь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі