пʼятниця, 10 травня 2019 10:34

Коломойський зробив ставку на главу АП і бачить генпрокуром Луценка

Коломойський зробив ставку на главу АП і бачить генпрокуром Луценка
"А чим Луценко заважає?", - запитує Ігор Коломойський. Фото: УНІАН

Олігарх Ігор Коломойський назвав серед потенційних голів Адміністрації президента Володимира Зеленського співзасновника студії "Квартал 95" Сергія Шефіра, адвоката Андрія Богдана та ідеолога штабу Зеленського, юриста Руслана Стефанчука.

"Там є з кого вибрати – це Шефір, Богдан і Стефанчук. Я ставлю на Богдана", – сказав Коломойський в інтерв'ю "РБК-Україна"

Також олігарх заявив, що генеральний прокурор Юрій Луценко має продовжити працювати принаймні до виборів до Верховної Ради.

"На мою думку, я б залишав, до наступної Ради точно. А чим він заважає? Я не даремно ставлю питання, кому він заважає. Бачиш, ти вже автоматично став заручником своїх висловлювань передвиборних або якимось ідеологом про нові обличчя. Ну дайте нове обличчя на генпрокурора", – сказав Коломойський.

Крім того, олігарх заявив: після виборів до Верховної ради партія Зеленського "Слуга народу" за жодних обставин не піде на коаліцію з колишніми "регіоналами".

"З Тимошенко, можливо, з Ляшком, Гриценком. З нормальними людьми, а не зі зрадниками, які до Москви за консультаціями їздять. Тут без компромісів. Якщо не вийде, тоді підемо на ще одні вибори. Все буде жорстко", - сказав Коломойський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США запевнили Україну у підтримці

У другому турі президентських виборів шоумен Володимир Зеленський на 48,77% випередив Петра Порошенка.

Про остаточні результати виборів ЦВК повідомила 30 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський зробив ставку на главу АП і бачить генпрокуром Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі