середа, 08 травня 2019 00:12

Коломойський про Зеленського: Може, це експеримент, але гірше не буде

Коломойський про Зеленського: Може, це експеримент, але гірше не буде
Володимир Зеленський не має політичного досвіду, близько 20 років провів у шоу-бізнесі. Фото: rbc.ua

Бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що шоумен Володимир Зеленський на посаді президент не зробить країні гірше, ніж було до нього.

Про це він сказав у другій частині інтерв'ю Bihus.Info.

"Складно уявити більший експеримент з країною, ніж вибрати людину без програми, команди, бачення, із якоюсь різношерстою тусовкою замість плану дій", - сказав журналіст Денис Бігус.

"Може бути, це експеримент. Але у нас така ситуація, що вже далі гірше не буде. Ми знаходимося на такому дні... Звідси краще видно, видно всю панораму. А з Києва не видно, пагорби заважають Печерські", - відповів Коломойський.

На ремарку журналіста про те, що хотілося б від новообраного президента почути більше, ніж популістське "все буде добре", бізнесмен відповів: "Сьогодні по-іншому більше нічого не можна сказати. Якщо хочете конкретики, відразу виникають питання: як це реалізувати, де брати гроші?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Зеленського не може бути компромату - Коломойський

Володимир Зеленський переміг на виборах і стане шостим президентом України. До 3 червня має відбутися його інавгурація. Переможець виборів пропонує провести її 19 травня - у День пам'яті жертв політичних репресій. Тоді він зможе розпустити Верховну Раду, згідно закону, має право зробити це до 27 травня.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський про Зеленського: Може, це експеримент, але гірше не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі