середа, 16 травня 2018 20:22

Коломойський потролив Порошенка

Український олігарх Ігор Коломойський похизувався з книгою "Петро П'ятий. Правдива історія про українського диктатора" нардепа-втікача Олександра Онищенка. Фотографію виклав у Facebook юрист Андрій Богдан.

На фото олігарх тримає в руках книгу Онищенка. "Читаем" - написав автор під фото. У коментарях до фото просять залишити примірники книги.

Автор: Facebook
  У мережі з'явилось фото олігарха Ігоря Коломойського із книгою "Петро П'ятий". Не відомо, купив книжку сам чи отримав у подарунок
У мережі з'явилось фото олігарха Ігоря Коломойського із книгою "Петро П'ятий". Не відомо, купив книжку сам чи отримав у подарунок
Сам Онищенко одразу відреагував на пост Богдана. Виклав у мережу фото Коломойського з підписом "Во-первых это красиво!!". Користувачі мережі питають, чи сподобалась книга олігарху.

Михайло Бродський

"Месть"

Андрей Ткаченко

"Ай да Беня!!!)) Еще тот троль!!!)))"

Alex Lavrinenko
Валеричу понравилась?! )))

Alexander Perry

А во-вторых что?))

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломойський: Український націоналізм врятував від повного поглинання Росією

Нардеп Онищенко написав книгу "Петро П'ятий. Правдива історія про українського диктатора" про корупцію президента Петра Порошенка після того, як втік за кордон. Встиг продати близько тисячі примірників. Книга вийшла у твердій обкладинці російською та українськими мовами. Примірники коштують 499 грн.

Онищенка звинувачують у розкраданні коштів під час видобутку і продажу газу. Нібито завдав шкоди державі на 1 млрд 613 млн грн. З родиною живе в Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський потролив Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі