середа, 17 березня 2021 09:46

Колишній голова СБУ прокоментував резонансні "плівки"

Колишній голова СБУ прокоментував резонансні "плівки"
Василь Грицак очолював СБУ у 2015-19 роках. Фото: Reuters

Колишній голова СБУ Василь Грицак заперечує дружбу з кумом президента РФ Путіна Віктором Медведчуком. Про це він заявив в ефірі телеканалу "Україна 24".

"По-перше, скажу, що з червня 2019 року, коли я пішов у запас, я не дав жодного коментаря чи інтерв'ю, бо вважаю, що колишній очільник спецслужби не має ходити по ефірах і давати коментарі, оскільки війна триває.

У голові багато думок і є що сказати, але сьогодні той випадок, коли я вирішив висловитись. Мене можна звинуватити в будь-чому, але точно не в дружбі з Медведчуком і не в тому, що я працюю на країну-агресора. Далі говоритимуть факти", - сказав Грицак.

Так прокоментував нові плівки з нібито розмовою Медведчука і колишнього помічника Путіна Владислава Суркова, на яких фігурує його ім'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медведчук сховався в авто, коли його запитали про записи з Сурковим

У мережі з'явився новий аудіозапис імовірної розмови між Медведчуком і Сурковим. Учасники бесіди обговорюють бойовика ДНР Кононова із позивним "Цар", поставку готівки в окуповане Дебальцеве, створення "ради міст". Згадується прізвище Грицака.

Зараз ви читаєте новину «Колишній голова СБУ прокоментував резонансні "плівки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі