вівторок, 11 серпня 2009 10:46

Колесніченко заступився за Медведєва перед Ющенком

Колесніченко заступився за Медведєва перед Ющенком

Відтягування з призначенням російського посла в Україні свідчить про те, що президент РФ Дмитро Медведєв дає можливість українському керівництву задуматися про перспективи розвитку як України, так і двосторонніх українсько-російських відносин, вважає народний депутат Партії регіонів Вадим Колесніченко.

"Я думаю, що президент Медведєв дуже делікатно і у властивій йому манері не призначає якийсь час посла Росії в Україні, дає можливість українському лідерові і українським політикам все ж таки задуматися про перспективи і шлях розвитку України. Це зроблено в делікатній і дипломатичній манері, яка б не дозволила нікому, і в першу чергу суспільству, звинуватити Росію в ескалації напруженості у взаєминах між Україною і Росією", - сказав він в понеділок.

Крім того, в цьому вислові президент Росії "не був оригінальний", оскільки, за його словами, вже давно відомо, що президент України "і його кліка" давно ведуть "антиросійську політику".

На думку депутата, в умовах кризи важливо укріплювати двосторонні відносини.

"Усі помірковані політики розуміють, що в України майбутнього і перспектив розвитку, виживання в умовах кризи без Російської Федерації немає в принципі", - підсумував Колесніченко.

Як повідомлялося, президент РФ звинуватив нинішнє українське керівництво в проведенні антиросійського курсу і заявив, що приїзд до України нового посла Росії відкладається. Конкретні терміни приїзду посла будуть визначені пізніше, з урахуванням реального розвитку російсько-українських відносин, наголошується у відкритому листі Медведєва Президентові України Віктору Ющенку.

За матеріалом: Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко заступився за Медведєва перед Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі