четвер, 11 липня 2019 11:58

Клімкін сказав, з ким не хоче йти в Раду

Клімкін сказав, з ким не хоче йти в Раду
Міністр МЗС заявив, що хоче будувати свою "нелідерську команду". ФОТО: Хвиля

Міністр закордонних справ Павло Клімкін не довіряє Петру Порошенку та Святославу Вакарчуку. Саме тому він не йде на вибори з їхніми партіями.

"Все дуже просто. По-перше, у мене були пропозиції, не буду казати, від кого. Мене розкрутили на те, що я вів перемовини зі Славком Вакарчуком. Але команди, якій би я довіряв повністю та яка би відповідала моїм очікуванням, я не знайшов", - сказав Клімкін в інтерв'ю "Громадському", відповідаючи на питання, чому не йде в політику з "Європейською солідарністю"?.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українських моряків Росія скоро відпустить. Але не просто так - Клімкін

Міністр МЗС заявив, що хоче будувати свою "нелідерську команду".

"Такі приклади були, про Комуністичну партію не будемо згадувати, але був "Народний рух". Усі проекти, які я бачу зараз, – суто лідерські. З ними політику в Україні аж ніяк змінити не можна. Тому я сказав, що я з друзями і тими, хто поділяє мої переконання, буду поступово будувати на довгу перспективу таку команду", - пояснив він.

Перед засіданням парламенту 11 липня профільний комітет рекомендував Верховній Раді розглянути подання президента Володимира Зеленського, зокрема про звільнення міністра закордонних справ Павла Клімкіна.

Зараз ви читаєте новину «Клімкін сказав, з ким не хоче йти в Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі