четвер, 10 травня 2012 18:21

Кличко вирішив йти у Раду: "Табличка мера на дверях мені не потрібна"

Кличко вирішив йти у Раду: "Табличка мера на дверях мені не потрібна"
Віталій Кличко Фото: blogs.voanews.com

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко має намір сконцентруватися на парламентських перегонах. Про це політик розповів в інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ.

Кличко, відповідаючи на питання, чи визначився він з участю у виборах мера Києва, відповів: "Я не хочу бути мером, який не впливає на процеси. Табличка на дверях мені не потрібна... Участь у виборах мера? Для чого - для формальної перемоги? Думаю, що ми точно так будемо відстоювати інтереси киян і у Верховній Раді. Ми будемо домагатися повернення повноважень мера. Але не факт, що вибори в столиці відбудуться в цьому році".

За словами Кличка, його політична сила вимагає повернення повноважень мера.

"Як сказав один представник влади, зараз мер виконує репрезентативні функції. Він щось презентує. Невідомо що. В його руках немає ні бюджету, ні важелів впливу. І чи є в місті мер чи ні мера - це нікого не цікавить. Особливо владу", - додав Кличко.

Він зазначив, що за законом вибори мера Києва повинні пройти в останню неділю травня цього року.

"Їх не буде. Чи відбудуться вони в липні - ми теж не знаємо. Влада все влаштовує. Мер мовчить, невідомо де перебуває. Містом керує призначенець. У влади все добре", - поскаржився політик.

Лідер "УДАРу" висловив сподівання, що його партія набере восени на парламентських виборах близько 15% голосів виборців.

Зараз ви читаєте новину «Кличко вирішив йти у Раду: "Табличка мера на дверях мені не потрібна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі